مباحثی در رابطه با ولایت فقیه |
ایـن جریان تکفیـر را دشمـن به صورت مشـکل دستساز وارد دنیـاى اسلام کرده است و ناچاریـم به آن بپردازیم، لکن مسئلهى اصلى، مسئلهى رژیم صهیونیستى است؛ مسئلهى اصلى، مسئلهى قـدس است؛ مسئـلهى اصلى، مسئـلهى قبـلهى اوّل مسلمیـن، مسجـدالاقـصى است؛ اینــها مسائـل اصــلى است.
بیانات رهبری 1393/09/04
لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در پنج شنبه 95 تیر 10 ساعت ساعت 7:23 عصر
برچسب ها: روز قدس
علاج دنیاپرستی را هم امیرالمؤمنین (علیه السلام) در خطبه متقین بیان فرموده است: «عظُم الخالق فی أنفسهم فصغر ما دونه فی أعینهم». علاج دلبستن و مجذوب شدن به دنیا این است که انسان تقوا پیشه کند که از خواص تقوا یکی همین است که «عظم الخالق فی أنفسهم»؛ خدا در دل انسان، در جان انسان آنچنان جایگاهی پیدا می کند که همه چیز در نظر او کوچک می شود. این مقامات دنیوی، این اموال، این زیبائیها، این جلوه های زندگی مادی، این لذتهای گوناگون در نظر انسان حقیر می شود و بر اثر عظمت یاد الهی در دل انسان، اهمیت پیدا نمی کند. از خصوصیات تقوا همین است. خود او هم -امیرالمؤمنین- مظهر کامل همین معنا بود. در این خطبه معروف «نوف بکالی» ... میگوید حضرت ایستاد روی سنگی، لباس ساده پشمىِ مندرسِ کم قیمتی بر تن او بود و نعلی از برگ خرما یا از پوست درخت خرما به پای او بود؛ چنین وضعیت فقیرانه و زاهدانه ای حاکم و مدیر آن کشور عظیم اسلامی داشت؛ این جور زندگی می کرد و این بیانات عظیم، این جواهر حکمت را بر زبان جاری می کرد.
بیانات رهبری 1390/05/31
لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در چهارشنبه 95 تیر 9 ساعت ساعت 11:43 عصر
برچسب ها: ماه رمضان، امام علی (علیهالسلام)
امیرالمؤمنین (علیهالسلام) شاخص حکومت در یک جامعهی پیشرفتـه، وسیـع، متمـدن و ثروتمنـد را معین کـرد. امیـرالمؤمنین (علیهالسلام) با رفتـار خود خواست اثبـات کند که در وضعیت [جامعه پس از پیامبر] هم میشود اصول را زنده کرد. این، کار بزرگ امیرالمؤمنین است. میخواهـد به دنیا نشان دهد که اصول اسلامی در همهی شرایط قابل پیاده شدن است.
بیانات رهبری 1383/08/15
لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در دوشنبه 95 تیر 7 ساعت ساعت 4:11 عصر
برچسب ها: ماه رمضان، امام علی (علیهالسلام)
[امیرالمومنین(علیهالسلام) در تمام آنات قدرت و حکومت و سلطهای که خدای متعال در اختیارش گذاشت، به فکر ضعیفترین افراد جامعه بود. هم خودش به فکر بود، هم کسانی را که به جاهای مختلف به عنوان حکومت و استانداری و سفارت و غیره میفرستاد، سفارش میکرد. ایشان به مالک اشتر میفرماید: «بگرد، کسانی را پیدا کن که معمولاً چشم کسی مثل تو به آنها نمیافتد!» بعضی هستند که دُور و بَرِ مالک اشترِ نوعی، که حاکم است، دائم میپلکند، خودشان را به او نزدیک میکنند، خودشان را به او میرسانند، متمکّنیناند، زباندارانند، زرنگهایند، مقامدارانند. نمیگویم آدمهای بد. ولو خوب. اما دست و پای این کار را دارند. عدّهای هم در جامعه هستنـد که دست و پای این کار را ندارنـد، امکانش را ندارند، رویش را ندارند، پولش را ندارنـد، آشنایش را ندارنـد. میفرمایـد: «بگـرد اینهـا را پیـدا کن و از حالشان تفقّـد کن».
بیانات رهبری در دیدار اقشار مختلف مردم 1372/10/06
لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در یکشنبه 95 تیر 6 ساعت ساعت 8:13 عصر
برچسب ها: امام علی (علیهالسلام)، ماه رمضان
«لیلةالقدر خیرٌ مِن الف شهر» یک شب بهتر است از هزار سی روز - هزار ماه - بسیار مهم است. چرا این قدر فضیلت را به یک شب دادند؟ زیرا برکات الهی در این شب زیاد است؛ نزول ملائکه در این شب زیاد است؛ این شب، سلام است؛ «سلام هی حتّی مطلعالفجر»؛ از اوّل تا آخر این شب، لحظاتش سلام الهی است. «سلام قولا مِن ربّ رحیم»؛ رحمت و فضل الهی است که بر بندگان خدا نازل میشود ... باید قدر بدانید. در این روزها و در این شبها، همه بر سر سفره انعام الهی حاضرید، استفاده کنید.
بیانات رهبری در دیدار مردم قم 1375/10/19
لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در پنج شنبه 95 تیر 3 ساعت ساعت 11:39 عصر
برچسب ها: ماه رمضان
لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در سه شنبه 95 تیر 1 ساعت ساعت 11:45 عصر
برچسب ها: ماه رمضان، امام حسن مجتبی (علیهالسلام)
در بین آل رسول خدا (صلّیاللَّهعلیهوالهوسلّم)، پُرشورتر از همه کیست؟ شهادتآمیزترین زندگی را چه کسی داشته است؟ غیرتمندترین آنها برای حفظ دین در مقابل دشمن، برای حفظ دین چه کسی بوده است؟ حسین بن علی (علیهماالسلام) بوده است. آن حضرت در این صلح، با امام حسن (علیهالسلام) شریک بودند. صلح را تنها امام حسن (علیهالسلام) نکرد؛ امام حسن و امام حسین این کار را کردند؛ منتها امام حسن جلو بود و امام حسین پشت سر او بود ... هیچکس نمیتواند بگوید که اگر امام حسین به جای امام حسن بود، این صلح انجام نمیگرفت. نخیر، امام حسین با امام حسن بود و این صلح انجام گرفت و اگر امام حسن هم نبود و امام حسین تنها بود، در آن شرایط، باز هم همین کار انجام میگرفت و صلح میشد.
بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم در روز پانزدهم ماه مبارک رمضان 1369/01/22
لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در سه شنبه 95 تیر 1 ساعت ساعت 8:28 عصر
برچسب ها: ماه رمضان، امام حسن مجتبی (علیهالسلام)
علل و عوامل «غیبت» کردن
اگر معصیتى از کسى مطّلع شوى، از براى خدا بر او غضبناک گردى، و به محض رضاى خداى تعالى اظهار غضب خود نمائى، و نام آن شخص و معصیت او را ذکر کنى. و بسیارى از مردم، از مفسده این دو قسم غافل اند و چنان پندارند که ترحم و غضب هرگاه از براى خدا باشد ذکر اسم مردم ضرر ندارد. و این، خطا و غلط است، زیرا همچنان که رحم و غضب از براى خدا خوب است، غیبت مردمان حرام و بد است، و مجرّد ترحم یا غضب باعث رفع حرمت آن نمى گردد. و بسا باشد که از براى غضب کردن، بواعث دیگرى نیز باشد که نزدیک به یکى از اینها که مذکور شد بوده باشد. و فساد آنها نیز از آنچه مذکور شد معلوم مى شود.
معراج السعاده، ملا احمد نراقی
لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در دوشنبه 95 خرداد 31 ساعت ساعت 11:32 عصر
برچسب ها: ماه رمضان، اخلاق و تربیت
علل و عوامل «غیبت» کردن
ترحم کردن است بر کسى، زیرا مى شود که شخصى چون دیگرى را مبتلا به نقصى یا عیبى بیند دل او بر او محزون گردد و اظهار تألّم و حزن خود را نماید، و در آن اظهار صادق باشد. چنان که شخصى در نزد بعضى پست و بى اعتبار شده باشد و تو، به این جهت، محزون شده آن را در نزد دیگران اظهار نمائى.
معراج السعاده، ملا احمد نراقی
لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در یکشنبه 95 خرداد 30 ساعت ساعت 11:56 عصر
برچسب ها: اخلاق و تربیت، ماه رمضان
علل و عوامل «غیبت» کردن
چنان مظنه کنى که شخصى در نزد بزرگى زبان به مذمت تو خواهد گشود، یا شهادتى که از براى تو ضرر دارد خواهد داد، بنابراین، صلاح خود را در آن بینى که: پیش دستى کنى و او را در نزد آن بزرگ معیوب وانمائى، یا دشمن خود قلم دهى. که بعد از این، سخن او در حق تو بى اثر، و کلام او از درجه اعتبار ساقط باشد. و چنین کسى خود را نزد پروردگار جبّار، ضایع و بى اعتبار خواهد کرد، به مظنّه اینکه: کسى او را در پیش مخلوقى بى اعتبار خواهد کرد. و خدا را دشمن خود مى کند، به گمان اینکه دیگرى بنده اى را دشمن او خواهد کرد. پس زهى سفاهت و بى خردى که به مرض توهّم و خیال خلاص از غضب مخلوقى در دنیا، که جزم و یقین نباشد، خود را به یقین در هلاکت آخرت مى اندازد، و حسنات خود را نقد از دست مى دهد به توقّع دفع مذمت مخلوقى به نسیه.
معراج السعاده، ملا احمد نراقی
لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در شنبه 95 خرداد 29 ساعت ساعت 11:53 عصر
برچسب ها: اخلاق و تربیت، ماه رمضان
دربــاره ی ما
http://www.lenzor.com/sh0985
منوی اصــــلی
خبرنامه
آمار و اطلاعات
موضـــوعات
نــوشته های پیشین
آخرین نـــوشته ها
وصیت نامه شهدا
لوگوی دوستان
دیــگر امکانات