ارتباط مسئله حجاب با عفاف

عفاف و حجاب

این مساله‌ی حجاب و محرم و نامحرم و نگاه کردن و نگاه نکردن، همه به خاطر این است که قضیه‌ی عفاف در ایـن بیـن سـالم نگه داشته شود.

بیانات رهبر معظم انقلاب 1376/07/30



نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در پنج شنبه 95 تیر 24 ساعت ساعت 5:0 عصر

برچسب ها: حجاب و عفت فاطمی، اخلاق و تربیت


می خواستند قبر پیامبر را هم خراب کنند

تخریب بقیع

اینها همان کسانی هستند که گذشتگانشان قبور ائمه (علیهم‌السّلام) را در بقیع ویران کردند. آن روز که در دنیای اسلام، از شبه‌قاره‌ی هند گرفته تا آفریقا، علیه اینها قیام کردند، اگر اینها جرأت می‌کردند، قبر مطهر پیغمبر (صلی‌الله‌علیه‌وآله) را هم ویران می‌کردند، با خاک یکسان می‌کردند. ببینید چه فکر باطلی، چه روحیــه‌ی پلیـدی، چـه انسانهـای بداندیشـی، احترام بـه بـزرگان را اینــجوری بخواهند نقض کنند و هتـک کنند و ایــن را جـزو وظائف دینــی بشمـرند!



نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در چهارشنبه 95 تیر 23 ساعت ساعت 1:45 عصر

برچسب ها: وهابیت، امام سجاد (علیه‌السلام)، امام حسن مجتبی (علیه‌السلام)


عمل صالح بودنِ کار در اسلام

کارگر عمل صالح

همه‌ی کارگرها - چه کارگران ماهر و تحصیل‌کرده‌ی سطح بالا، چه کارگران متوسط و چه کارگران ساده‌ی معمولی - این نکته را باید بدانند که خود نفس «کار» از نظر اسلام، عمل صالح است. این که «انّ الانسان لفی خسر الاّ الّذین امنوا و عملوا الصالحات»؛ این عمل صالحی که انسان را از خسران خارج می‌کند، این فقط نماز خواندن و روزه گرفتن و زیارت رفتن و ذکر گفتن نیست؛ آنها هم هست؛ اما کارِ وظیفه‌ی زندگی را خوب انجام دادن هم عمل صالح است و یکی از مهمترین‌هایش «کار» است. در روایت وارد شده است که اگر پیغمبر می‌دید یک آدم جوانی و قادر بر کاری نشسته است، تنبلی می‌کند و کار انجام نمی‌دهد، می‌فرمود: «سقط من عینی»[1]؛ از چشمم افتاد. کار، عمل صالح است. شنیده‌اید، پیغمبر دست این صحابی را دید زمخت و پینه‌بسته است؛ گفت: چرا دستت این‌طور است؟ گفت: یا رسول‌اللَّه! من با این دست کار می‌کنم. پیغمبر این دست را گرفت و بوسید و فرمود: «هذه ید لا تمسّه النار»[2]؛ آتش، این دست را لمس نمی‌کند. عمل صالح بالاتر از این؟! این‌طوری کار کنید.

پی‌نوشت:
[1] جامع‏الأخبار، محمد بن محمد سبزواری، ص139
[2] تاریخ بغداد، خطیب بغدادی، ج ‏7، ص 353



نظر

لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در شنبه 95 تیر 19 ساعت ساعت 6:0 عصر

برچسب ها: تفسیر


لزوم کسب ایمان و عمل صالح برای سرمایه سوز نشدن عمر

سرمایه عمر

اینی که فرمودند: «انّ الانسان لفی خسر» یعنی سرمایه‌سوز شدن، از دست رفتن سرمایه. همه‌ی ما هر لحظه در حال از دست دادن سرمایه هستیم. سرمایه چیست؟ عمر ماست. لحظه به لحظه من و شما داریم این سرمایه را از دست میدهیم. امروز ما نسبت به دیروز بخش دیگری از سرمایه را باز از دست داده‌ایم. در این عمر چند ده ساله مثلاً، لحظه به لحظه در حال سوختنِ این شمع است؛ در حال نابود شدنِ این سرمایه است. خوب، در مقابل او چه به دست می‌آوریم؟ این مهم است. «الّا الّذین ءامنوا و عملوا الصّالحات و تواصوا بالحقّ و تواصوا بالصّبر». اگر ایمان بود، عمل صالح بود که بخشی از عمل صالح هم که مهمتر است، این است که تواصی به حق بود، تواصی به صبر بود آن وقت این سرمایه رفته است، اما چیز بهتری جای آن را خواهد گرفت. مثل اینکه شما پولتان را برمیدارید، میروید بازار؛ از بازار که می آئید بیرون، این پول از دست رفته است و دیگر توی جیب شما نیست؛ مهم این است که در مقابلش چه با خودتان آوردید؛ از این بازار دست خالی برنگشته باشید.

بیانات رهبری 1388/04/03



نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در جمعه 95 تیر 18 ساعت ساعت 8:29 عصر

برچسب ها: تفسیر


نماز جماعت مایه شرف پیغمبر

مصلی تهران نماز جماعت

صِرف کنـار هم قـرار گرفتن جسم‌ها در نمـاز، بـرای پیغـمبر مایـه‌ی شرف است؛ بـرای امّت اسلامی مایه‌ی اعزاز و احترام است.

بیانات رهبری 1393/10/19



نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در پنج شنبه 95 تیر 17 ساعت ساعت 11:51 عصر

برچسب ها: اخلاق و تربیت


شبیه ترین روزها به قیامت

 

عید فطر

کسانی که ماه رمضان را به عبادت و به اغتنام فرصت معنوی پرداخته‌اند، عید فطر، روزی است که پاداش خود را از خداوند متعال میگیرند. پاداش روزه با اخلاص، تلاوت قرآن، قیام نیمه شب، تضرّع و دعا و صدقات و احسان و همه آنچه که شما جوانان عزیز، شما مردم مؤمن و آشنای با حقایق اسلامی در ماه مبارک رمضان انجام داده‌اید، امروز در عالم معنا به شما تقدیم میشود. «و هو اشبه یوم بیوم قیامتکم». چون روز پاداش و گرفتن ثواب برای نیکوکاران و روز خسران برای بدکاران است، شبیه روز قیامت است؛ همچنان که روز قیامت هم کسانی که زندگی دنیا را به عمل نیک گذرانده‌اند، ثواب خواهند یافت و دل و چشم آنان به عنایت الهی روشن خواهد شد؛ اما کسانی که دنیا را به غفلت، به بدکاری، به ستمگری، به سرکشی و نافرمانی از خدای متعال، به غرق شدن در شهوات، به خودخواهی و به خودپرستی گذرانده‌اند، آن روز زیان خواهند کرد.

بیانات رهبری 1376/11/09



نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در چهارشنبه 95 تیر 16 ساعت ساعت 12:7 صبح

برچسب ها: ماه رمضان، عید فطر


سخت گرفتن برخود و انفاق به دیگران

سومین درس ماه مبارک رمضان

ماه رمضان

یک درس دیگر مسئله‌ی سخت گرفتن بر خود و انفاق به دیگران است. بسیاری از مردم ما به خودشان با روزه‌گیری سخت گرفتند و به دیگران انواع و اقسامِ انفاق را کردند. این انفاقهائی که در افطارها به وسیله‌ی کارهای ابتکاری مردم ما دادند، این یک درس دیگر است، بر خود سخت بگیریم، به دیگران انفاق کنیم.

بیانات رهبری در ‌خطبه‌‌های نماز عید سعید فطر 1386/07/21



نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در دوشنبه 95 تیر 14 ساعت ساعت 11:52 عصر

برچسب ها: ماه رمضان


حفظ اتحاد ملی با محوریت توحید

دومین درس ماه مبارک رمضان

ماه رمضان

یک درس دیگر گرد آمدن همه‌ی سلائق گوناگون یک ملت بر گرد محور دین و توحید است. اینکه میگوئیم ملت ایران یکپارچه است، این اتحاد و یکپارچگی بی ریشه نیست،  عقبه‌ی این اتحاد همین ایمان دینی است. در نماز جماعت و جمعه، در مراسم احیاء، بغل‌دستىِ شما هر که میخواهد باشد؛ از هر سلیقه‌ای و قیافه‌ای، برادر شماست. این ارتباط قلبی را حفظ کنید.

بیانات رهبری در ‌خطبه‌‌های نماز عید سعید فطر 1386/07/21



نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در یکشنبه 95 تیر 13 ساعت ساعت 9:26 عصر

برچسب ها: ماه رمضان


ارتباط با خدا و حفظ پیوند قلبی با حضرت محبوب

درسهای ماه مبارک رمضان

ماه رمضان

در ماه مبارک رمضان لذت این درس را چشیدید، دیدید که چگونه میتوان آسان با خدای متعال تماس برقرار کرد. به خدا راه نزدیک است. این را در شب قدر دیدید؛ در هنگام توسل و زیارت و دعا دیدید؛ راز و نیاز کردید؛ دل خودتان را برای خدای متعال به ارمغان بردید و محبت خودتان را با خدا محکم کردید. این لذت بزرگ را برای خودتان نگه دارید. این رابطه را نگذارید قطع شود.

بیانات رهبری در ‌خطبه‌‌های نماز عید سعید فطر 1386/07/21



نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در شنبه 95 تیر 12 ساعت ساعت 7:29 عصر

برچسب ها: ماه رمضان


صاحبخانه تروریست؛ غاصب متجاوز مظلوم!!

روز قدس مظلوم

یکی آمده یک خانه‌ای را غصب کرده است و صاحبخانه را از خانه بیرون کرده و به او دائم دارد ظلم می‌کند، به این می‌گویند از خودش دفاع نکند، از خودش دارد دفاع می‌کند؛ آن صاحبخانه‌ی مظلوم را که امنیّتش را از دست داده، خانه را از دست داده، زن و فرزند و آبرو و حیثیّت و همه چیزش مورد تهدید هست، این اگرچنانچه برگردد یک دشنام به او بدهد یا یک سنگ به طرف او پرتاب بکند، به این می‌گویند تروریست! این چیز کوچکی است؟ این غلط کوچکی است؟ این خطای کوچکی است؟ ظلم کوچکی است که بشود از این گذشت؛ از این نمی‌شود گذشت. ما از حرکت مردم فلسطین با همه‌ی وجود، تا هروقت بتوانیم و هرجور بتوانیم دفاع می‌کنیم.

بیانات در دیدار فرماندهان گردان‌های بسیج 1394/09/04



نظر بدهید

لینک ثابت - نوشته شده توسط سید در جمعه 95 تیر 11 ساعت ساعت 8:2 عصر

برچسب ها: روز قدس


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز